Lotus 4’lü Viski Bardağı

22.630 TL.

Stokta

İstek Listene Ekle
İstek Listene Ekle
Açıklama

Aile ve arkadaşlarla paylaşılan kutlamalı anlar, Lalique tasarımlarıyla yaşam sanatını, paylaşım değerlerini ve samimiyet duygusunu kutlar. Yeni Lotus bardak koleksiyonu, lotus çiçeği ve suyun manevi değerine övgü niteliğindedir. Mat cam dokulu motifler, saf kristalin içine oyulur, bu da kutsal çiçek veya suyun saflığına yankı yapar.

Her tür içki için tasarlanan dört karıştırılabilir bardak, zarafet ve stil sergiler.

Budist, Hindu ve Mısır kültürlerinde öne çıkan bir çiçek olan lotus, kutsal bir çiçek olarak kabul edilir ve büyük sembolik değere sahiptir. Çamur içine dalarak zarar görmeden canlanma yeteneği nedeniyle lotus, manevi aydınlanma ve yeniden doğuşu simgeler. Bu nedenle genellikle kutsal figürlerin yanında, lotus tahtlarında otururken tasvir edilir.

İnsan kültürlerinde su, yaşamın kutsal değerini iletmek için kullanılmıştır; arınma, koruma ve iyileşmenin manevi boyutu.

Manevi lider figürler olarak kabul edilen lotus ve su aynı zamanda huzur ve kendine olan sarsılmaz bir inancın simgeleridir, en güzel canlanmaları sağlarlar.

Detay

Boyutlar: Y 3.27″ x D 3.03″ (Y 8.30 cm x D 7.70 cm)
Hacim: 6.76 oz (20.00 cl)
Fransa’da el yapımı

Kargo & Teslimat

Tahmini teslim süresi 7 iş günüdür.Üretici firma teslim süreleri değişkenlik gösterdiği için, satış temsilcimiz sizinle temasa geçecektir.

Marka

Model

Stok kodu (SKU) 10728300